Blog

Khaliqh & Zaharah | Jurufoto Perkahwinan Utara

Frenskedah Photography

Salam..,

Terima kasih buat pasangan Khaliqh dan Zaharah kerana memilih Frenskedah photography (FP) sebagai jurufoto perkahwinan di majlis perkahwinan yang berlangsung di Hutan Kampung, Kedah. Walaupun pasangan ini bekerja di Negeri Sembilan, mereka tetap memberikan sepenuh kepercayaan kepada FP.  Semoga berkekalan.

Klik sini untuk melihat moment sweet pengantin yang pernah Frenskedah Photography shoot sebelum ni.

Jurugambar Perkahwinan Utara

Bagi yang kali pertama masuk ke page ni, Frenskedah Photography telah bertapak di dalam fotografi perkahwinan ini  sejak tahun 2010. Frenskedah Photography asalnya diasaskan oleh saya sendiri dan isteri. Sekarang Frenskedah Photography mempunyai 3 official photographer.

Frenskedah Photography merupakan Jurufoto Perkahwinan Utara, Jurufoto Perkahwinan Kedah, Jurufoto Perkahwinan Perlis dan Jurufoto Perkahwinan pulau pinang. Kami menyediakan perkhidmatan untuk majlis perkahwinan, pertunangan, akad nikah, pre wedding, post wedding, outdoor, family portraiture, event dan banyak lagi yang berkait rapat dengan bidang photography. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Frenskedah Photography.

Jurufoto Perkahwinan Utara merangkumi negeri  seperti Perlis, Kedah, Penang dan Perak. Frenskedah Photography juga boleh memenuhi permintaan ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Blog dan Facebook

Frenskedah Photography diberi nama daripada gabungan ‘Friends’ dan ‘Kedah’. Instead of ‘Friends’, saya memilih singkatan nama Frens dan menggabungkan dengan perkataan Kedah kerana semua photographer berasal dari negeri Kedah Darul Aman.

Frenskedah Photography boleh dilawati melalui Blog www.frenskedahphotography.com  atau pun

Facebook pages https://www.facebook.com/frenskedahphotography

For more pictures, visit my FaceBook @ https://www.facebook.com/mohdfhaizalradzi

Thanks to isteri dan anak-anak yang menyokong minat  Frenskedah Photography ini 🙂

DSC7722.jpg

Tags: fotografi kahwin, jurufoto kahwin, jurugambar perkahwinan, outdoor, indoor, wedding photographer, portrait, akd nikah, gorgeous wedding, jurugambar pertunangan, jurugambar akad nikah, malaysia photographer, model, sanding, resepsi, bokeh, jurugambar perkahwinan utara, jurugambar perkahwinan kedah, jurugambar perkahwinan perlis, jurugambar perkahwinan pulau pinang, custom album, northern photographer, pakej fotografi, pakej fotografi utara,pakej perkahwinan, penang photographer, storyboard album, photobook, gambar cantik, jurufoto utara, jurugambar pengantin, jugambar perkahwinan penang, juruvideo, jurukamera, pakej fotografi perkahwinan utara, promosi kahwin 2015, wedding photography promotion, photographer harga patut, photographer terbaik, tempahan fotografi perkahwinan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *