Blog

Promosi Perkahwinan Perlis | Jurufoto Perkahwinan Perlis

Salam,

Berita baik untuk bakal pengantin untuk sekitar negeri Perlis  dan Kedah Utara sahaja, Frenskedah Photography (FP) sedang menawarkan pakej promosi perkahwinan Perlis dan Kedah Utara. Untuk pakej ini merangkumi 3  jenis event untuk hari akad, wedding dan outdoor.

Dalam pakej ni, pengantin hanya akan dapat 1 keping gambar saiz 8RW+Frame dan semua soft copy gambar dalam pen drive yang telah diedit di simpan ke dalam Pen drive (USB drive).

Promosi Perkahwinan Perlis dan Kedah Utara ini limited kerana Frenskedah Photography hanya mempunyai seorang photographer sahaja buat masa ini. Jadi, kepada sesiapa bakal pengantin di negeri Perlis yang berminat dengan hasil kerja FP, cepat-cepat booking date wedding anda…

Klik link Whatsapp di bawah atau hubungi 0194004263 (Fhaizal) untuk pertanyaan.

WHATSAPP—>
http://frenskedah.wasap.my
http://frenskedah.wasap.my
http://frenskedah.wasap.my

Jurugambar Perkahwinan Perlis | Jurufoto Perkahwinan Perlis

Bagi yang kali pertama masuk ke page ni, Frenskedah Photography telah bertapak di dalam fotografi perkahwinan ini  sejak tahun 2010. Frenskedah Photography asalnya diasaskan oleh saya sendiri dan isteri. Sekarang Frenskedah Photography hanya mempunyai seorang sahaja official photographer. Jadi, sesiapa yang berminat kena terus booking untuk wedding date anda sebelum terlambat :-).

Frenskedah Photography (FP) merupakan Jurufoto Profesional, Jurufoto Perkahwinan Utara, Jurufoto Perkahwinan Kedah, Jurufoto Perkahwinan Perlis dan Jurufoto Perkahwinan pulau pinang. FP juga merupakan Jurufoto Perkahwinan yang bergerak aktif di negeri Kedah. Kami menyediakan perkhidmatan untuk majlis perkahwinan, pertunangan, akad nikah, pre wedding, post wedding, outdoor, family portraiture, event dan banyak lagi yang berkait rapat dengan bidang photography. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Frenskedah Photography.

Jurufoto Perkahwinan Utara merangkumi negeri  seperti Perlis, Kedah, Penang dan Perak. Frenskedah Photography juga boleh memenuhi permintaan sebagai Jurugambar Perkahwinan ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Blog dan Facebook

Frenskedah Photography diberi nama daripada gabungan ‘Friends’ dan ‘Kedah’. Instead of ‘Friends’, saya memilih singkatan nama Frens dan menggabungkan dengan perkataan Kedah kerana semua photographer berasal dari negeri Kedah Darul Aman.

Frenskedah Photography boleh dilawati melalui Blog www.frenskedahphotography.com atau pun

Frenskedah Photography boleh dilawati melalui Blog www.frenskedahphotography.com  ataupun

Facebook pages https://www.facebook.com/frenskedahphotography

For more pictures, visit my FaceBook @ https://www.facebook.com/mohdfhaizalradzi

Instagram,  https://www.instagram.com/frenskedah/

Thanks to isteri dan anak-anak yang menyokong minat Frenskedah Photography ini 🙂

Tags: fotografi kahwin, jurufoto kahwin, jurugambar perkahwinan, outdoor, indoor, wedding photographer, portrait, akd nikah, gorgeous wedding, jurugambar pertunangan, jurugambar akad nikah, malaysia photographer, model, sanding, resepsi, bokeh, jurugambar perkahwinan utara, jurugambar perkahwinan kedah, jurugambar perkahwinan perlis, jurugambar perkahwinan pulau pinang, custom album, northern photographer, pakej fotografi, pakej fotografi utara,pakej perkahwinan, penang photographer, storyboard album, photobook, gambar cantik, jurufoto utara, jurugambar pengantin, jugambar perkahwinan penang, juruvideo, jurukamera, pakej fotografi perkahwinan utara, promosi kahwin 2015, wedding photography promotion, photographer harga patut, photographer terbaik, tempahan fotografi perkahwinan, albumkahwin , weddingstories , ‎weddingdiaries , ‎sony , ‎zeiss , lifestyle, solemnization, rajasehari , ‎groom , bride , ‎detail , ‎bridal , ‎ratusehari, ‎weddings , weddingsmalaysia , ‎culturalwedding , ‎jurufotokahwin , ‎kawin , kahwin , ‎perkahwinan , photobookmalaysia, ‎photographer , ‎album , bookNOW, malaysiaweddingphotographer , reception ,‎weddingphotographer, Jurugambar Perkahwinan Kangar, Perlis, Jurugambar Perkahwinan Alor Setar, kedah, 2017, 2018, Kedah, Utara