Kelas Fotografi DSLR

Berita baik untuk peminat fotografi di sekitar utara semenanjung Malaysia terutama di negeri Perlis, Kedah dan Pulau pinang. Frenskedah dengan rasminya menawarkan kursus fotografi DSLR secara santai bertempat di ilham creative studio, jelempok jaya, Perlis.

Kelas Fotografi DSLR  ini dijalankan apabila cukup penyertaan sebanyak 5-6 orang. Jadi sekiranya anda mempunyai rakan-rakan yang ingin mendalami ilmu fotografi, boleh whatsapp Frenskedah di 0194004263.

Kelas Fotografi DSLR ini bukan hanya untuk pengguna baru DSLR tetapi juga kepada mereka yang masih tercari-cari setting kamera yang betul untuk DSLR. Dengan cara penyampaian yang berbeza, lebih kepada pendedahan secara praktikal, peserta berpeluang untuk berkongsi dan memahami ilmu fotografi dengan lebih mendalam.

Mengapa perlu join Kelas Fotografi DSLR ?

Memandangkan Frenskedah jugak bermula mempelajari DSLR dari basic. So, sedikit sebanyak Frenskedah dapat menyelami perasaan peminat DSLR yang masih tercari-cari teknik yang betul untuk penggunaan DSLR. Kelas Fotografi DSLR ini juga dijalankan secara santai dimana pelajar akan didedahkan praktikal yang lebih tentang DSLR disamping teori-teori yang penting semasa mengambil gambar. Akan ada sesi indoor dan outdoor sepanjang 1 hari kelas.

Bagi yang berminat, boleh hubungi:

sms/whatsapp: 0194004263 (Fhaizal)

Jom sertai kami di Frenskedah Photography. Tq.

 

Kelas Editing Adobe Lightroom dan Photoshop

Bagi yang ingin mendalami ilmu editing menggunakan Adobe Photoshop dan Lightroom, boleh join kelas ” Jom Edit Like Me “ anjuran Frenskedah Photography sendiri.

 

Blog dan Facebook

Frenskedah Photography diberi nama daripada gabungan ‘Friends’ dan ‘Kedah’. Instead of ‘Friends’, saya memilih singkatan nama Frens dan menggabungkan dengan perkataan Kedah kerana semua photographer berasal dari negeri Kedah Darul Aman.

Frenskedah Photography boleh dilawati melalui Blog www.frenskedahphotography.com  atau pun

Facebook pages https://www.facebook.com/frenskedahphotography

For more pictures, visit my FaceBook @ https://www.facebook.com/mohdfhaizalradzi

Thanks to isteri dan anak-anak yang menyokong minat  Frenskedah Photography ini 🙂

 

Tags: fotografi kahwin, jurufoto kahwin, jurugambar perkahwinan, outdoor, indoor, wedding photographer, portrait, akd nikah, gorgeous wedding, jurugambar pertunangan, jurugambar akad nikah, malaysia photographer, model, sanding, resepsi, bokeh, jurugambar perkahwinan utara, jurugambar perkahwinan kedah, jurugambar perkahwinan perlis, jurugambar perkahwinan pulau pinang, custom album, northern photographer, pakej fotografi, pakej fotografi utara,pakej perkahwinan, penang photographer, storyboard album, photobook, gambar cantik, jurufoto utara, jurugambar pengantin, jugambar perkahwinan penang, juruvideo, jurukamera, pakej fotografi perkahwinan utara, promosi kahwin 2015, wedding photography promotion, photographer harga patut, photographer terbaik, tempahan fotografi perkahwinan, albumkahwin , weddingstories , ‎weddingdiaries , ‎sony , ‎zeiss , lifestyle, solemnization, rajasehari , ‎groom , bride , ‎detail , ‎bridal , ‎ratusehari, ‎weddings , weddingsmalaysia , ‎culturalwedding  ‎jurufotokahwin , ‎kawin , kahwin , ‎perkahwinan ,  photobookmalaysiaphotographer , ‎album , bookNOW, malaysiaweddingphotographer , reception ,‎weddingphotographer, kelas, asas, DSLR, percuma, 2016, utara semenanjung, free class