Blog

Jurugambar Perkahwinan Murah Kedah perlis

Jurugambar Perkahwinan Murah Kedah perlis

Jika anda masih tercari-cari jurugambar perkahwinan yang berpengalaman dan gambar yang cantik, anda berada ditempat yang sepatutnya.

Kami menawarkan pakej jurugambar perkahwinan murah pada harga bajet yang berpatutan.


Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi Saya.. .

Fast Respone Whatapps :
WHATSAPP—>‚Ä®

http://frenskedah.wasap.my/

http://frenskedah.wasap.my/

http://frenskedah.wasap.my/

https://www.wasap.my/+60194004263″

” Capture ur Luvly moment wiz Us ūüôā “

Posted by Frenskedah Photography on Monday, 9 November 2020

Enjoy the photos… ūüôā

#fujifilm #mirrorless #godox #frenskedah #langkawi #outdoor #wedding #malaywedding #pakejkahwin #fotografi #photographer #jurugambar #jurugambarperlis #jurugambarkedah #jurugambarlangkawi #jurugambarpenang #nikah#solemnization #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejberbaloi #nikon #photography #jurufoto#kahwin #canon#kahwin #nikah #kedah#alorsetar#jurufotokawin #bridal #weddingoftheyear #photographerkahwin #jurugambarbajet #jurugambarperkahwinanmurah

Jurugambar Perkahwinan Murah


Bagi yang kali pertama masuk ke page ni, Frenskedah Photography telah bertapak di dalam fotografi perkahwinan ini  sejak tahun 2010. Frenskedah Photography asalnya diasaskan oleh saya sendiri dan isteri. Sekarang Frenskedah Photography hanya mempunyai seorang sahaja official photographer. Jadi, sesiapa yang berminat kena terus booking untuk wedding date anda sebelum terlambat :-).
Frenskedah Photography merupakan Jurugambar Profesional, Jurugambar Perkahwinan Utara, Jurugambar Perkahwinan pulau pinang, Jurugambar Perkahwinan Kedah dan jurugambar perkahwinan perlis. FP juga merupakan Jurugambar Perkahwinan murah  yang bergerak aktif dalam mengambil gambar dan menganjurkan kelas dan bengkel fotografi. Kami menyediakan perkhidmatan fotografi untuk majlis perkahwinan, pertunangan, akad nikah, pre wedding, post wedding, outdoor, family portraiture, event dan banyak lagi yang berkait rapat dengan bidang photography. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Frenskedah Photography.
Jurugambar Perkahwinan Utara merangkumi negeri  seperti Perlis, Kedah, Penang dan Perak. Frenskedah Photography juga boleh memenuhi permintaan sebagai Jurugambar Perkahwinan ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *